Nieuwe site met meest unieke natuurbelevenissen nationale parken

June 29, 2020 188 keer bekeken 0 comments

Vijf nationale parken bundelen marketingkrachten

Vijf nationale parken presenteren zichzelf sinds kort op de nieuwe website www.beleefdenationaleparken.nl. Op de site zijn de topbelevenissen per park verzameld, stuk voor stuk unieke ervaringen die de diversiteit van de Nederlandse natuur benadrukken. Het gebied Waddenzee Unesco Werelderfgoed, Nationaal Park NLDelta, Nationaal Park Nieuw Land, Nationaal Park Oosterschelde en Nationaal Park Sallandse Heuvelrug gaan gezamenlijk meer marketingactiviteiten ontplooien. 
De site richt zich op mensen die op zoek zijn naar once in a lifetime-ervaringen zoals bijvoorbeeld droogvallen met een zeilschip op de Waddenzee of een overnachting in de herberg op natuureiland Tiengemeten in Nationaal Park NLDelta. Ervaringen die de schoonheid van de Nederlandse natuur laten zien en mensen versteld laten staan over de onverwachte natuurparels die we hebben. De site vormt daarmee een bron van inspiratie nu veel Nederlanders dit jaar hun eigen land opnieuw ontdekken.

Uitbreiding samenwerking
De samenwerking is begin dit jaar tot stand gekomen. Het coronavirus en de belangstelling voor Nederland als vakantieland heeft het belang van samenwerking verder onderstreept. Er worden dit jaar meer gezamenlijke promotieactiviteiten opgestart. De parken richten zich niet op het grote Nederlandse publiek, maar op bezoekers die op zoek zijn naar insider tips die zorgen voor unieke ervaringen die ze niet snel vergeten. Nu het reizen naar het buitenland weer gemakkelijker wordt, komen ook de buurlanden Belgiƫ en Duitsland weer in beeld voor activiteiten. Mogelijk dat zich op termijn meer parken bij de samenwerking aansluiten.

Meer informatie: Anja Brands via abrands@holland.com 

Foto: Vogelkijkhut De Kiekkaaste - Hans Jellema

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings