Nieuwe website voor Grenspark Kalmthoutse Heide

May 28, 2020 31 keer bekeken 0 comments

Grenspark Kalmthoutse Heide heeft een nieuwe website. De website helpt de bezoeker op weg om vlot het gebied te ontdekken.

Grenspark Kalmthoutse Heide helpt via een nieuwe website bezoekers snel te oriënteren in het uitgestrekte gebied van 6000ha. De website biedt een duidelijk overzicht over hoe je de natuur en het afwisselende landschap kan ontdekken. 
 
Voorzitter Martin Groffen (Grenspark Kalmthoutse Heide): “Voor veel mensen start een bezoek aan Grenspark Kalmthoutse Heide online. Met deze nieuwe website zorgen we ervoor dat mensen snel de weg vinden naar de juiste natuurbeleving. De unieke filter zorgt er bijvoorbeeld voor dat wandelaars een geschikte wandeling vinden. Wandelaars kunnen filteren op afstand en op startpunt. Je kan ook heel duidelijk zien op welke wandelroutes de hond mee kan. Dat kan op heel wat routes, mits de hond is aangelijnd zodat die de reeën of grondbroeders zoals de nachtzwaluw niet opschrikt.”
 
De website past zich probleemloos aan het scherm van mobiele telefoons of andere toestellen aan. Snel tijdens de wandeling extra informatie opzoeken of de beste route plannen kan dus vanaf nu heel gebruiksvriendelijk. De vele beelden op de website maken ook sneller duidelijk wat een rijkdom aan natuur en landschap Grenspark Kalmthoutse Heide biedt.
 

 

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings