Website VisitNLDelta voor toeristen online

November 12, 2019 431 keer bekeken 0 comments

www.visitnldelta.nl is online. Deze website is ontwikkeld in het verlengde van de deelname van NP NLDelta (in oprichting) aan de internationale campagne van Holland National Parks en richt zich op toeristen en dagbezoekers.

De inhoud en de indeling volgen de verhaallijnen en de content, die met NLDelta is ingezet met Holland National Parks, waaraan diverse marketingpartners hebben meegewerkt.

De website start met het filmpje dat in 2018 over NLDelta voor Holland National Parks is gemaakt. Het doel van VisitNLDelta is om (potentiƫle) bezoekers van 'wat verder weg' te inspireren NLDelta te bezoeken. Het is niet de bedoeling om met deze website een volledig overzicht te geven van de activiteiten en locaties in het gebied. Met 'inspiratie' als doel laat VisitNLDelta een aantal typische NLDelta topbelevingen zien. Elke topbeleving is aangevuld met tips voor activiteiten, horeca of overnachtingen in de buurt, passend binnen het verhaal van NLDelta. Ook is aan de topbelevingen een fietsroute toegevoegd. Er is zelfs een heel rondje NLDelta samengesteld. Voor meer informatie over de belevingen en tips wordt steeds direct doorgelinkt naar de betreffende 'aanbieder'. VisitNLDelta is momenteel in het Nederlands en in het Engels. De Duitse versie volgt in oktober.

De website bevat ook een inspiratiekaart, waar de topbelevingen en fietsroutes op te vinden zijn. Deze inspiratiekaart is het resultaat van het prijzengeldproject 'arrangementen', waar de lokale VVV's en marketingpartners bij betrokken waren.

https://www.visitnldelta.nl/werkt optimaal in Chrome, Firefox en Safari, en minder in (verouderde versies van) IE.

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings